Smittevernsveilederen fra Helsedirektoratet med èn-til-èn-kontakt

Pasient ligger på behandlingsbenk
Pasient ligger på behandlingsbenk

Helsedirektoratet har nå kommet med regler for smittevernstiltak og vi kan igjen åpne våre klinikker. Gjenåpning av klinikken vil være 28.april.

Vi har god plass på vårt venterom, men pass på at du holder god avstand hvis det er flere som venter. Te og kaffe blir fjernet fra venterommet inntil videre, det samme blir aviser, blader og bøker. Vi unngår håndhilsing og klemming denne perioden. Det er vask ute på toalettene og hånddesinfeksjon på venterom og behandlingsrom.

Betaling: Vi har betalingsløsninger på izettle. Har du bankkort som støtter kontaktløs betaling trenger du bare å legge kortet inntil terminalen uten å berøre terminalen.

Rengjøring: Dørhåndtak, trappegelender og div kontaktflater blir rengjort flere ganger per dag. Behandlingsbenkene blir rengjort mellom hver pasient, det samme blir alt av utstyr som benyttes. Klinikken blir rengjort daglig. Avfallshåndteringen følger ordinære rutiner.

Beskyttelsesutstyr: Dersom en pasient utvikler symptomer på akutt luftveisinfeksjon under behandlingen, må munnbind benyttes og behandlingen avsluttes. Vi har munnbind tilgjengelig på klinikken ved slike tilfeller. Munnbind og hansker blir ellers ikke benyttet.

Virksomhetens normale rutiner for bruk av beskyttelsesutstyr følges. I følge veilederen fra FHI et er ikke smittevernfaglig behov for beskyttelsesutstyr i kontakt med en pasient som ikke har mistenkt eller bekreftet Covid-19, med mindre det gis spesifikke råd om dette fra kommunelegen. Har du symptomer på luftveisinfeksjoner må du holde deg hjemme.

Det henger også plakater og informasjonsmateriell på alle dørene på klinikken.

FHI Nettundervisning: Vi har også deltatt på Folkehelseinstituttets nettundervisning angående smittevernstiltak, så nå er det bare å ønske alle velkommen inn for behandling. Ta kontakt på telefon 45904770, eller bestill time fra nettsiden.

 

 

 

Les også disse innleggene:

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIN
Del på Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lær hvordan akupunktur kan hjelpe deg