Om oss

eier og behandler

Inger Norunn Buvarp

Jeg er utdannet akupunktør på Høyskolen Kristiania i Oslo, med bachelorgrad i akupunktur og medisink grunnfag. Erfaring fra sykehus i Kina med veiledning fra akupunktør som i tillegg var utdannet lege. Videreutdanning og fordypning ved Høyskolen Kristiania i IMS, muskel og skjelettlidelser med anatomi og fysiologi, samt treningsveiledning. Jeg har i tillegg videreutdanning i Idrettsmedisin med fokus på idrettsskader.

Jeg har lang erfaring som ernæringsveileder. Jeg holder kurs i forbindelse med mage- tarm problemer og gir veiledning om kosthold.

Jeg har ulike kurs i skalleakupunktur, øreakupunktur, posturologi, ADHD, IMS, Dry needling, intramuskulær behandling, muskel og skjelett-lidelser med triggerpunkt

Akupunktørene i Storgaten 20

Vi er 5 akupunktører midt i hjertet av Tønsberg. Alle er medlemmer av akupunkturforeningen. Kravet til medlemskap i foreningen er utdannelse tilsvarende medisin grunnfag, fysiologi og anatomi, samt 3-4 års høyskoleutdanning innen akupunktur. Det er liten risiko og bivirkninger med tradisjonell kinesisk medisin og akupunktur.

 

akupunktørene i Storgaten 20