Bedriftsbehandling

bedriftsbehandling
bedriftsbehandling
Ønsker du redusert sykefravær i din bedrift? – da kan bedriftsbehandling være en god idé. Jevnlig behandling forebygger belastningsskader og minsker stress. Sjekk her

 

Muskel og skjelettplager er den største årsaken til legebesøk og sykefravær. Ryggplager er det som topper denne lista. I fjerde kvartal 2017 var det ifølge NAV i overkant av 2 746 000 tapte dagsverk på grunn av muskel og skjelett-lidelser.

Sintef

Sintef gjennomførte en spørreundersøkelse for NHOs medlemsbedrifter i 2015, her viste det seg at for hver arbeidstaker som var sykemeldt en uke, kostet dette bedriften nærmere 15 000,- kroner.

Triggerpunkter

Overbelastning, feilbelastninger og ensidig bruk av muskulatur kan føre til triggerpunkter og stramme muskler. Stress i hverdagen og psykiske påkjenninger kan også føre til smerter i muskulaturen i nakke, skuldre og korsrygg. Behandlingen vil lindrer disse plagene, og vedlikehold hjelper de ansatte slik at smertene ikke kommer tilbake.

Fordeler

Fordelen med å ha behandling på bedriften er at de ansatte føler seg godt ivaretatt, arbeidstakere føler økt trivsel, mere motivasjon og produksjon øker. Tilbakemeldinger fra bedrifter som har dette tilbudet er svært positivt. De har lavt sykefravær og veldig fornøyde arbeidstakere. Det er lite muskel og skjelettlidelser selv om det er stor arbeidsbelastning.

Andre fordeler med å ha dette tilbudet i bedriften er at det sparer arbeidstakere for tid. En slik behandling kommer under bedriftshelsetjeneste og anses som ikke skattepliktig fordel for de ansatte, så lenge alle får samme tilbud. Behandlingen er heller ikke arbeidsgiveravgift-pliktig.

Jeg stiller med behandlingsbenk og det som ellers er nødvendig for behandlingen.

Jeg trenger kun et rom med plass til benken og vask i umiddelbar nærhet.

Hvis arbeidstakere benytter hjemmekontor kan de komme til klinikken i Storgaten 20 i Tønsberg, her følges alle smittevernstiltak for Covid 19

Ønsker du som leder å bedre arbeidsmiljøet og senke sykefraværet, ta kontakt for bedriftsbehandling.

Ønsker du som arbeidstaker denne ordningen, kan vi ta kontakt med din leder.

Se youtube massasje og kopping

 

 

 

 

 

Les også disse innleggene:

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIN
Del på Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lær hvordan akupunktur kan hjelpe deg