Inger Norunn Buvarp

Jeg er utdannet akupunktør på Høyskolen Kristiania i Oslo, med bachelorgrad i akupunktur og medisink grunnfag. Erfaring fra sykehus i Kina med veiledning fra akupunktør som i tillegg var utdannet lege. Videreutdanning og fordypning ved Høyskolen Kristiania i muskel og skjelettlidelser med anatomi og fysiologi, samt treningsveiledning. IMS, som er intramuskulær stimulering eller triggerpunktbehandling. 

Jeg har lang erfaring som ernæringsveileder. Jeg holder også kurs om mage/tarm og sunn mat, samt forskjellige temakvelder på klinikken.

Ulike kurs i skalleakupunktur, øreakupunktur, posturologi, ADHD, IMS, Dry needling, intramuskulær behandling, muskel og skjelett-lidelser med triggerpunkt behandling m.m. Jeg har forskjellige massasje, kopping og strain-kurs samt tuinakurs.

Akupunktørene i Storgaten 20

Vi er 5 akupunktører midt i hjertet av Tønsberg. Alle er medlemmer av akupunkturforeningen. Kravet til medlemskap i foreningen er utdannelse tilsvarende medisin grunnfag, fysiologi og anatomi, samt 3-4 års høyskoleutdanning innen akupunktur. Akupunktør er ingen beskyttet tittel, derfor er det en trygghet at akupunktøren du oppsøker er medlem i denne foreningen. Har du et helgekurs i akupunktur kan du kalle deg akupunktør. Sammenlignet med vestlig medisin er akupunktur lite risikofylt.  Den største risiko for pasienten skyldes behandlere som ikke er godt nok utdannet i henhold til vestlig medisin og tradisjonell kinesisk medisin.